Зареєструватись    Увійти
Авторизація

Отримання студентської візи

Категорія: Україна-молодь
Отримання студентської візи
Потрібно розуміти, що документи для отримання студентської візи подаються вже після того, як майбутній студент поступив в навчальний заклад. Не варто думати, що спочатку потрібно отримати візу, а потім вже подавати документи на вступ у навчальний заклад і здавати іспити. Так що отримання студентської візи - це практично останній етап оформлення документів для виїзду на навчання за кордон.
Тобто, якщо ви плануєте вчитися у закордонному навчальному закладі, то для початку необхідно підготувати документи, подати їх, швидше за все, поїхати по туристичній візі, щоб здати іспити або пройти співбесіду. Якщо вам це вдалося, то тоді вже необхідно подавати документи для отримання студентської візи.
Для отримання студентської візи необхідний документ, про те, що вас зарахували до навчального закладу, довідка про несудимість, довідка про фінансові кошти на вашому рахунку, а так само довідка про відсутність венеричних захворювань.
У деяких вузах Європи, після приїзду студента в країну, доведеться здавати додаткові іспити. Однак такі іспити швидше носять розподільчий характер.
У деяких випадках всю процедуру вступу в навчальний заклад можна пройти, не виїжджаючи з країни - за допомогою електронної пошти.
Отже, що ж потрібно мати для отримання студентської візи, крім запрошення від навчального закладу.
Має бути документ, що підтверджує наявність місця проживання в країні, де ви плануєте вчитися. Більшість компаній, які займаються приготуванням документів вступників, включають у загальну оплату і цей документ
Довідка про несудимість. Медична страховка на термін більше трьох місяців. У деяких країнах страховка повинна бути оформлена в тій країні, куди ви вирушаєте вчитися. Але, як правило, ви зможете оформити її і на батьківщині
Довідка про відсутність інфекційних захворювань. Довідка оформляється в ліцензованій лікарні, яку вимагає консульство.
Довідка про наявність на рахунку майбутнього студента коштів для майбутнього навчання або інше підтвердження фінансування. У деяких країнах сума повинна бути не менше 8 тис. євро, а деякі знижують цю суму, пояснюючи це тим, що студенти мають право працювати неповний день.
Інваліди мають право на навчання закордоном, якщо їх захворювання неінфекційного характеру.

Отримання студентської візи
Шановний користувач, Ви зайшли як незареєстрований відвідувач. Ми пропонуємо Вам пройти реєстрацію для просмотра усієї інформаціі ПОРТАЛА!
Коментувати новину
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылкиВставка защищенной ссылки Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Преобразовать выбранный текст из транслитерации в кириллицу Вставка спойлера
Ввести код: